StartVad är detta?AktiviteterVåra husArtiklarKunskapsbankTemaLänkarBli medlemSök
Bygg med Kontrapunkts byggbrigad
Av Byggbrigaden | Uppdaterad 110809

Kontrabygg är namnet på Malmös permanenta och mycket aktiva byggbrigad, knuten till kulturhuset Kontrapunkt. Kontrabygg arbetar med att inreda och utveckla Kontrapunkts lokaler på Västanforsgatan och Norra Grängesbergsgatan och bygger bland annat entréer, mötesrum, scener, garderober, bibliotek med mera.

Regelbundna byggdagar
För dig som vill bygga med Kontrabygg är det i regel alltid öppna bygg/fixdagar på lördagar och onsdagar kl 12-19. Varje byggdag börjar med brunch kl 12 och avslutas med middagsmöte kl 19. Håll utkik framförallt i facebookgruppen.

Man behöver inte ha tidigare erfarenhet av bygg för att delta. Det finns handledare på plats som kan vägleda, visa och hjälpa vid behov. kan hjälpa till med allt från bygga, måla, spackla, putsa, städa, röja, och mycket mer. Man kan även ansvara för att fixa brunch eller middag på byggdagarna!

Fler handledare
För att kunna få ordentlig fart på byggandet så behövs fler erfarna snickare/hantverkare/byggare eller andra händiga människor för att handleda det fortsatta byggarbetet på Kontrapunkt. Som handledare tar man ansvar för ett byggpass, dvs. att under några timmar eller en dag sätta folk i arbete, samordna arbetet samt ev. inköp.

Detta gör man med stöd och hjälp av Kontrapunkts byggsamordnare. Skulle du kunna tänka dig detta eller känner du nån? Snacka med alla du känner och hör er! Maila: byggfix@kontrapunktmalmo.netVad är summan av två plus två? (spamskydd)

BYGGBRIGADEN 2011 | Org. 802430-9562 | info@byggbrigaden.se |